+385 (0)52 211 730 - info@05vizija.net

169GZ,  Zemljište turističko-rekreativne namjene, Funtana, Istra

Funtana, Funtana, Istarska

Ref # : 169GZ

Prodaja 105.000 €
Zemljište blizu mora u zoni sporta i rekreacija, Funtana, Istra

Zemljište se nalazi u mjestu Funtana, geografski smještenom između poznatih turističkih mjesta Poreča i Rovinja, na zapadnoj obali istarskog poluotoka.

Zemljište je površine 2064 m2 i nalazi se u neposrednoj blizini mora.

Prema prostorno planskoj dokumentaciji nalazi se u zoni sportsko rekreacijske namjene gdje je predviđena mogućnost gradnje sportsko rekreacijskih sadržaja otvorenog tipa u funkciji kupališnih površina, rekreacije stanovnika i obogaćivanju turističke ponude (npr. odbojka na pijesku, bazen, mini golf i dr.)

Zemljište se nalazi na ulazu u poznati Autokamp Puntica te privođenjem namjeni može biti vrlo dobra dopuna raznovrsnosti sadržaja gostima kampa, ali i svim ostalim korisnicima.

Zemljište ima pristup s asfaltirane prometnice.

Funtana je ujedno i sjedište istoimene općine. Od najvećeg istarskog grada Pule, udaljena je oko 40-ak km, te 15 km od Poreča i gotovo isto toliko od Rovinja.

Karakteristike

Prihvaćanjem pravila o zaštiti osobnih podataka, slažete se da ove web stranice pohrane vaše osobne informacije.
       
  Pročitao sam uvjete i slažem se s njima Uvjeti korištenja
Prihvaćanjem pravila o zaštiti osobnih podataka, slažete se da ove web stranice pohrane vaše osobne informacije.
 
 

Novo u ponudi

house

Želite ponuditi vašu nekretninu?

Pošaljite nam kratke informacije o vašoj nekretnini, nazovite nas ili kontaktirajte e-mailom. Kontaktirat ćemo vas radi obilaska nekretnine i daljnjeg dogovora.

Tražite nekretninu na području Istre?

Na web stranici je objavljen samo dio naše ponude. Kontaktirajte nas za traženje nekretnine specifičnih obilježja, potražit ćemo ju za vas u našoj ponudi ili ponudi naših suradnika.

team

Tražite stručne usluge?

Kontaktirajte nas radi upita i dodatnih informacija o uslugama u svezi projektiranja, gradnje, parcelacije, adaptacije i dr. koje ćemo zatražiti od naših poslovnih suradnika. Obratite nam se s povjerenjem.

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.