+385 (0)52 211 730 - info@05vizija.net - Sv.Teodora 2, 52100 Pula, Hrvatska

185GZ,  Kompleks građevinskog i šumskog zemljišta, Istra Posebna ponuda

Pinezići, Istarska

Ref # : 185GZ

Prodaja 155.000 €
Veće građevinsko i šumsko zemljište za kuće s bazenom

Veći kompleks građevinskog i šumskog te ostalog poljoprivrednog zemljišta ukupne površine 25526 m2 u naselju Pinezići kod Marčane, Istra.

Površina građevinskog dijela zemljišta iznosi cca 5100 m2 i nalazi se uz asfaltnu prometnicu koja povezuje mjesta Vodnjan i Marčana.

Na građevinskom dijelu zemljišta mogu se graditi obiteljske kuće ili kuće za odmor s bazenom s jednom ili više stambenih jedinica.

Ukupna površina zemljišta iznosi 25.526 m2 i idealno je  i za obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo ili kao lokacija za kuće za odmor s različitim sadržajima na negrađevinskom zemljištu (šetnica, park za djecu, mini golf, adrenalin park i sl.)

Infrastruktura (struja, voda) su u blizini.

Zemljište se nalazi cca 1,5 km od Marčane, centra Općine Marčana, gdje se nalaze trgovine, pošta, škola, restorani i drugi sadržaji. Do mora - Duga uvala je oko 10 km.

Grad Pula udaljen je oko 15 km, aerodrom - Zračna luka Pula oko 10 km.

Karakteristike

Informacije o zemljištu

Vlasništvo zemljišta: 25526
Prihvaćanjem pravila o zaštiti osobnih podataka, slažete se da ove web stranice pohrane vaše osobne informacije.
       
  Pročitao sam uvjete i slažem se s njima Uvjeti korištenja
Prihvaćanjem pravila o zaštiti osobnih podataka, slažete se da ove web stranice pohrane vaše osobne informacije.
 
 

Prodajete nekretninu?

Želite ponuditi ili iznajmiti vašu nekretninu? Vaša nekretnina nalazi se na području Istre?

Pošaljite nam kratke informacije o vašoj nekretnini putem obrasca za kontakt, nazovite nas ili kontaktirajte e-mailom. Kontaktirat ćemo vas radi obilaska nekretnine i daljnjeg dogovora.

Prodajte nekretninu >>

Tražite nekretninu?

Tražite nekretninu na području Istre?

Na web stranici je objavljen samo dio naše ponude. Kontaktirajte nas za traženje nekretnine specifičnih obilježja, potražit ćemo ju za vas u našoj ponudi ili ponudi naših suradnika.

Pošaljite upit >>

Tražite stručne usluge?

Trebate stručne usluge za vašu nekretninu?

Kontaktirajte nas radi upita i dodatnih informacija o uslugama u svezi projektiranja, gradnje, parcelacije, adaptacije i dr. koje ćemo zatražiti od naših poslovnih suradnika. Obratite nam se s povjerenjem.

Kontaktirajte nas >>

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.