+385 (0)52 211 730 - info@05vizija.net

35GZ,  Veliko zemljište blizu Žminja

Kosići, Žminj, Istarska
  • 35GZ_2
  • 35GZ_3
  • 35GZ_4
  • 35GZ_2
  • 35GZ_3
  • 35GZ_4

Ref # : 35GZ

Prodaja 155.500 €
Građevinsko i poljoprivredno zemljište površine 22.325 m2 blizu Žminja

Ovo veliko zemljište sastoji se od 1.417 m2 urbaniziranog zemljišta i 20.900 m2 poljoprivrednog zemljišta, koje je vrlo pogodno za obiteljsko gospodarstvo.

Zemljište se nalazi u blizini sela Kosići (Žminj), a udaljenost od asfaltne ceste je oko 200 m. Ovaj cijeli zemljišni kompleks nalazi se na predivnoj lokaciji s pogledom na prirodu. Komunalna infrastruktura je u blizini jer se zemljište nalazi na rubu sela.

Karakteristike

Prihvaćanjem pravila o zaštiti osobnih podataka, slažete se da ove web stranice pohrane vaše osobne informacije.
       
  Pročitao sam uvjete i slažem se s njima Uvjeti korištenja
Prihvaćanjem pravila o zaštiti osobnih podataka, slažete se da ove web stranice pohrane vaše osobne informacije.
 
 

Novo u ponudi

house

Želite ponuditi vašu nekretninu?

Pošaljite nam kratke informacije o vašoj nekretnini, nazovite nas ili kontaktirajte e-mailom. Kontaktirat ćemo vas radi obilaska nekretnine i daljnjeg dogovora.

Tražite nekretninu na području Istre?

Na web stranici je objavljen samo dio naše ponude. Kontaktirajte nas za traženje nekretnine specifičnih obilježja, potražit ćemo ju za vas u našoj ponudi ili ponudi naših suradnika.

team

Tražite stručne usluge?

Kontaktirajte nas radi upita i dodatnih informacija o uslugama u svezi projektiranja, gradnje, parcelacije, adaptacije i dr. koje ćemo zatražiti od naših poslovnih suradnika. Obratite nam se s povjerenjem.

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.