+385 (0)52 211 730 - info@05vizija.net - Sv.Teodora 2, 52100 Pula, Hrvatska

57GZ,  Zemljište u stambeno-poslovnoj zoni Žminja Posebna ponuda

Žminj, Istarska
  • 28_image_3
  • 28_image_4
  • 28_image_5
  • 28_image_3
  • 28_image_4
  • 28_image_5

Ref # : 57GZ

Prodaja 56.800 €
Građevinsko zemljište na mirnoj lokaciji, pogodnoj za izgradnju obiteljske kuće

Zemljište se nalazi na vrlo lijepoj lokaciji nedaleko centra grada Žminja. Žminj je općinsko središte i ima odličnu prometnu povezanost s glavnim centrima Istre. Žminj se nalazi cca 35 km od Pule, 20 km od Rovinja i cca 1 km od priključka na autocestu Istarski ipsilon.

Zemljište je pravokutnog oblika i ima površinu od 1.360 m2. Nalazi se u naselju "Karlov vrt", koje je prostorno planskom dokumentacijom označeno kao stambeno poslovna zona. Infrastruktura (struja, voda, telefon) se nalazi pored zemljišta. Zemljište je okruženo obiteljskim kućama. Lokacija je vrlo pogodna za gradnju obiteljske kuće ili kuće za nekoliko obitelji.

Karakteristike

Prihvaćanjem pravila o zaštiti osobnih podataka, slažete se da ove web stranice pohrane vaše osobne informacije.
       
  Pročitao sam uvjete i slažem se s njima Uvjeti korištenja
Prihvaćanjem pravila o zaštiti osobnih podataka, slažete se da ove web stranice pohrane vaše osobne informacije.
 
 

Novo u ponudi

Prodajete nekretninu?

Želite ponuditi ili iznajmiti vašu nekretninu? Vaša nekretnina nalazi se na području Istre?

Pošaljite nam kratke informacije o vašoj nekretnini putem obrasca za kontakt, nazovite nas ili kontaktirajte e-mailom. Kontaktirat ćemo vas radi obilaska nekretnine i daljnjeg dogovora.

Prodajte nekretninu >>

Tražite nekretninu?

Tražite nekretninu na području Istre?

Na web stranici je objavljen samo dio naše ponude. Kontaktirajte nas za traženje nekretnine specifičnih obilježja, potražit ćemo ju za vas u našoj ponudi ili ponudi naših suradnika.

Pošaljite upit >>

Tražite stručne usluge?

Trebate stručne usluge za vašu nekretninu?

Kontaktirajte nas radi upita i dodatnih informacija o uslugama u svezi projektiranja, gradnje, parcelacije, adaptacije i dr. koje ćemo zatražiti od naših poslovnih suradnika. Obratite nam se s povjerenjem.

Kontaktirajte nas >>

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.