05vizija.net

135K - Kamena kuća s građevinskom parcelom blizu Pule Istaknuto

Kuća na tri etaže u mjestu Valtura, udaljenom cca 10 km od Pule

Informacije o nekretnini

  • Lokacija: Valtura, Ližnjan, Istra
  • Cijena u EUR: 111.000
  • Cijena u HRK: 832.500
  • Površina: 105 m2
  • Zemljište: 1.035 m2
  • Terasa/Balkon: Da
  • Parkiranje: Da

Ova adaptirana kamena kuća nalazi se u mjestu Valtura, udaljenom cca 10 km od Pule. Kuća ima tri etaže.

U prizemlju kuće nalazi se uređena, natkrivena terasa, kuhinja s blagovaonicom i dnevnim boravkom te kupaonica. Drveno stubište vodi na prvi kat gdje se nalazi dvokrevetna soba s izlazom na veliku terasu s koje se pruža pogled na okolnu prirodu. U potkrovlju je još jedna spavaća soba. Ukupna stambena površina kuće je oko 105 m2. Površina parcela na kojoj se nalazi kuća je 252 m2.

U nastavku parcele je zemljište koje čini jedinstvenu cjelinu s kućom i okućnicom, površine 783 m2. To zemljište je zasebna katastarska čestica na kojoj se može graditi novi samostalni objekt. Ukupna površina zemljišta (kuća s okućnicom + građevinska parcela u kompleksu) je 1.035 m2.

Kuća ima drvene lakirane podove i stropove obložene lamperijom. Kupaonica ima novu keramiku i sanitarije. Stolarija je PVC s aluminijskim griljama. Grijanje je na drva i klima uređajem. Ispred kuće je manji vrt i cvjetnjak, te veliko dvorište.

Kuća je idealna za odmor, za turistički najam ali i za stalno stanovanje.

Pročitano 4188 puta

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.